RSS Feed
Nyheter
Jun
17
RUN Communications - Service och underhåll
Upplagd av Jonas Otter den 17 June 2016 13:58

Planering av kommande servicefönster under 2019 enligt följande:

Planeringen av servicefönster för 2019 är klar*. Var vänlig notera och informera berörda användare om dessa datum och tider eftersom det kan bli störningar och kortare avbrott under dessa tider.
Skulle eventuellt datum och tid för underhållsarbetet ligga på en mycket oläglig tid, kontakta snarast RUN Communications AB.

* Vissa kunder kan ha separata uppgörelser avseende servicefönster.

Se till att kontakta RUN Communications senast 1 dygn innan planerat underhållsarbete, påbörjat underhållsarbete kan ej avbrytas.

Datum Starttid Sluttid
10 Januari 19:00 23:00
14 Februari 19:00 23:00
14 Mars 19:00 23:00
16 Maj 19:00 04:00
13 Juni 19:00 23:00

Kommentarer: (0)
Skriv ny kommentar

Fullständigt namn:
E-post:
Kommentarer:
CAPTCHA-verifikation

Var vänlig ange den text som visas i bilden, i textrutan nedanför. Detta är för att förhindra spam.